Vorspeisen
Appetizers
030 春捲 | Hausgemachte Frühlingsrolle ( Vegetarisch ) Homemade spring rolls (vegetarian) | 7.50 |
030a龍蝦春捲 | Hummer Frühlingsrolle Lobster spring rolls | 9.50 |
031 越式春捲 | Kaiserrolle Vietnamese style spring rolls | 9.50 |
032 炸雲吞 | Gebackene Wan Tan mit Schweinefleisch Deep fried pork Wan Tans | 8.50 |
033 炸雞翅 | Gebackene Pouletflügel Deep fried chicken wings | 9.50 |
034 炸雞土司 | Gebackener Poulettoast mit Sesamkörner Deep fried chicken toast with sesame seeds | 8.50 |
035 炸加哩角 | Gebackener Curryteigtaschen mit Rindfleisch Deep fried beef curry Samosas | 8.50 |
036 串燒雞 | Pouletspiess an Erdnuss Satay Sauce Chicken satay with peanut sauce | 12.00 |
037 串燒蝦 | Crevettenspiess an Erdnuss Satay Sauce Prawn satay with peanut sauce | 16.00 |
038 炸排骨 | Brustspitz vom Schwein Deep fried spare-ribs marinated in Chinese rose liquor | 12.00 |
039 炸鳳尾蝦 | Phönix Riesen-Crevetten an süsser Chilisauce “Phoenix“ king prawns with sweet chilli sauce | 14.00 |
040 什錦拼盘 | Gemischte Vorspeisen (ab 2 Personen) pro Person Frühlingsrolle,Poulettoast,Wan Tan,Schweinerippchen,Curryteigtaschen Mixed appetizers ( for 2 pers. ) per Person ( Spring rolls, Chicken toast, Wan Tans, Samosas, Spare-ribs ) | 14.50 |
| Hausgemachte Teigtaschen Home-Mede Dumplings
|
|
050 蝦餃 | Gedämpfte Har Gau Crevetten Teigtaschen “Har Gau” Steamed prawn dumplings | 15.50 |
051 燒賣 | Gedämpfte Siu Mai Fleischklösschen “ Siu Mia ” Steamed pork dumplings | 14.00 |
052 小籠包 | Gedämpfte Shiau Long Pau Schweinefleisch Teigtaschen “Shiau Long Pau” Steamed pork dumplings | 14.00 |
053 鍋貼 | Gebratener Wok Tek Schweinefleisch Teigtaschen “Gok Tek” Pan fried pork dumplings | 14.50 |
054 什錦點心 | Verschiedene Dim Sum Teigtaschen “Dim Sum“ Assorted dumplings | 15.50
|